Hogyan lehet kikapcsolni az értesítéseket bizonyos beszélgetések vagy blokkolni bizonyos kapcsolatok Google+ Hangouts

Körülbelül két hétig, Google cserélni népszerű chat alkalmazás Google Talk (Beszél vagy Gtalk) Az új Google Hangouts, Az utóbbi az első alkalommal üzembe ugyanazon az oldalon rendszerek Android si iOS böngészővel króm és szerviz GmailUgyanezzel felület A beszélgetések tartott számítógép vagy mozgó.

Google, Hangouts

A változás chat alkalmazás azonban megváltoztak, és beállítások hogy (természetesen), az egyik hátránya törzshelyeit felhasználó nem tudja, hogy még meg az állapotát, mint Láthatatlan. És a mód, ahogyan a személy lehet zárolt is megváltozott. Google Hangouts még mindig túl a régi Beszél, Azaz a lehetőséget a felhasználók számára, hogy értesítések letiltása bizonyos beszélgetések (Ha nem akarja, hogy megakadályozza a személy viseli, hogy a beszélgetést, de nem akarjuk, hogy zavar minket bizonyos napszakokban.)

Hogyan lehet kikapcsolni az értesítéseket egy meghatározott személy vagy ilyen személy blokk goolge Hangouts?

A Gmail vagy a Chrome (Ahhoz, hogy használni Google+ Hangouts a böngészőben króm telepítenie kell Hangouts kiterjesztés de itt.)

  • nyitott a beszélgetést a személy, aki szeretne Értesítések letiltása vagy szeretne blokk és kattintson a Beállítások ikonra található, a jobb felső sarokban a párbeszéd

hangout-settings

  • Az értesítések letiltása, elég törölje Értesítések
  • hogy megakadályozza a személyt, kattintson a gombra a Blokk személy

hangout-settings2

  • Ha késõbb szeretnénk, hogy feltárja a személyt, kattintson a nyílra menü -tól Hangouts és válassza ki a Blokkolt emberekEzután kattintson a tiltásának feloldása a megfelelő személy a feloldani kívánt

blokkolva emberek

Az Android

  • nyílt HangoutsMajd nyissa meg a beszélgetést a személy, aki szeretne Értesítések letiltása vagy szeretne blokk
  • nyomja meg a menü és válassza ki a Emberek és lehetőségek

ember-options

  • Ha ki szeretné kapcsolni értesítések, törölje Értesítések
  • hogy megakadályozza a személy, kérjük, érintse meg a Blokk x (ahol x a személy nevét a blokkolni kívánt)

ember-settings

  • Ha később szeretné, hogy feltárja a kapcsolatot, nyitott Hangouts nyomja menü és válassza ki a beállítások

Hangouts-settings

  • hogy érintse meg Blokkolt emberekEzután érintse meg a gombot, hogy tiltásának feloldása a megfelelő személy a feloldani kívánt

blokkolva people2

Sok szerencsét!

STEALTH BEÁLLÍTÁSOK - Hogyan lehet letiltani az értesítéseket adott beszélgetések vagy blokk kapcsolatokat Google+ Hangouts

Hogyan lehet kikapcsolni az értesítéseket bizonyos beszélgetések vagy blokkolni bizonyos kapcsolatok Google+ Hangouts

A szerzőről

Lopakodás

Szenvedélyes mindent, gadget és informatikai levelet szívesen stealthsettings.com a 2006 és szeretek új dolgokat fedezzen fel veled a számítógépek és a MacOS, Linux, Windows, iOS és az Android.

Leave a Comment

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Ismerje meg, hogyan dolgozik a megjegyzésed.