Hogyan lehet letiltani helyinformációkat fényképeket készített iPhone

a legtöbb felhasználó iPhoneMikor A készülék beállítása Az első használat aktiválja és Location Service mert Camera App. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal, amikor a fénykép cu alapértelmezett alkalmazás mert HálóEz rekord az információk a helyre A (GPS EXIF ​​dátum), Mint például hosszúság, fel si magasság (Information, hogy a harmadik fél segítségével, hogy megtudja, pontosan elhelyezkedés ahol a kép készült.)

helyhez Információk

Ha nem akar helyére vonatkozó információ elérhető a fényképeket, hogy a iPhone szállított, kövesse az alábbi letiltása való bevonásuk ezeken a fotókon.

Hogyan tilthatom Location Services for Camera App az iPhone?

  • nyílt beállításokEzután válasszuk Adatvédelem Étlap

iPhone adatvédelmi

  • hogy érintse meg HelymeghatározásEzután azonosították Háló használó alkalmazások listatea az információk a helyre
  • húz csúszka a jobb Háló jobbról balra (ez lesz szürke zöld) a tiltsa felvétele helyére vonatkozó információk a fotókon tette a bejelentést,

helymeghatározó szolgáltatások

És kész. Mostantól kezdve, képekkel Camera App -tól iPhone már nem tartalmaz információt arról, hogy hol került sor.

Megjegyzés: Ez a leírás csak akkor érvényes az alapértelmezett alkalmazás iPhone készülék kamerájával (nem a harmadik fél által készített alkalmazások letöltött App Store).

STEALTH BEÁLLÍTÁSOK - Hogyan lehet letiltani helyre Információk az iPhone fotót

Hogyan lehet letiltani helyinformációkat fényképeket készített iPhone

A szerzőről

lopakodás

Leave a Comment