Törlés "Megosztott mappa szinkronizálása" a helyi menü (jobb kattintás)

"Megosztott mappa szinkronizáció"fordul elő helyi menü (Menü, amely megjelenik a jobb klikk az asztalon) rendszerekben, amelyek a telepített Microsoft Office Professional 2010 vagy . Azok, akik a Microsoft Office Professional 2007 vagy Microsoft Office Enterprise 2007Keresse meg a "Megosztott mappa szinkronizálása" a Context Menu, mint a "Groove mappa szinkronizáció ".

stealthsettings.com_015

Ez az opció használható az nagyon kevés ember, és jelenléte a Context Menu kerülhessen könnyen a rendszerleíró adatbázis módosításával ().

Disable / eltávolítása megosztott mappa szinkronizáció helyi menü (jobb klikk)

1. nyílt és Merem, hogy:

HKEY_CLASSES_ROOTCLSID{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D}

2. Kattintson a jobb gombbal a {6C467336-8281-4-60E8204-430CED96822D} és az "Átnevezés". Adjon meg egy nevet, mint .remove.{6C467336-8281-4E60-8204-430CED96822D} .

3. Újraindítás (Csak érvényes bizonyos helyzetekben).

stealthsettings.com_016

Ha azt szeretnénk, hogy újra ezt az opciót, akkor csak be kell karakterek törléséhez pont kiegészül 2.

bemutató tesztelt Windows Ultimate 7 x86 Microsoft Office Professional Plus 2010.

Törlés "Megosztott mappa szinkronizálása" a helyi menü (jobb kattintás)

A szerzőről

Stealth LP

Alapítója és szerkesztője Stealth beállításokA 2006 dátumot.
A tapasztalat Linux operációs rendszerek (különösen CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 és a WordPress (CMS).

Leave a Comment